Μεγάλη προσέλευση και επιτυχία στην παιδική θεατρική παράσταση “Η Φάρμα του Διαδικτύου” σε Κιλκίς, Γουμένισσα και Πολύκαστρο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο στο Κιλκίς και την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Γουμένισσα το πρωί και στο Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου το απόγευμα,  την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Η Φάρμα του Διαδικτύου». Το έργο ζωντάνεψε στη σκηνή από τη θεατρική ομάδα Χιλιοδέντρι, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου για παιδιά από το 2010 και δημιουργεί παραστάσεις υψηλής αισθητικής, χρησιμοποιώντας πρωτότυπους θεατρικούς κώδικες.

Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του ΝΗΡΕΑ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και στις τρεις παραστάσεις και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή τους.