«Ο Καλός Φραντζολάκης»: αφήγηση παραμυθιού για παιδιά δημοτικού στις 18 Δεκεμβρίου 2017

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ΝΗΡΕΑΣ συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς με την αφήγηση του παραμυθιού «Ο καλός Φραντζολάκης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 στο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς και απευθύνεται σε παιδιά Α΄, Β΄και Γ΄τάξης δημοτικού. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν χρειάζεται να επικοινωνήσουν με τη Βιβλιοθήκη για να προεγγραφούν.

«Τι γίνεται όταν η κυρά-Καλή αντί για βασιλόπιτα, φτιάχνει ένα μικρό ψωμάκι που μοιάζει με παιδάκι και έχει καρδιά ένα χρυσό φλουράκι; Ποια είναι η μαγική συνταγή για να φτιάχνουμε γλυκά, που θα μπορούμε να μοιραζόμαστε και δεν θα τελειώνουν ποτέ;
Αφηγούμαστε την ιστορία του Παντελή Καλιότσου, «O Καλός Φραντζολάκης», ένα παραμύθι που φέρνει γύρο τον κόσμο και δεν πεθαίνει ποτέ. Ελάτε να την ανακαλύψουμε, χρησιμοποιώντας της φαντασία και τις αισθήσεις μας και να τη δοκιμάσουμε στην πράξη φτιάχνοντας τους δικούς μας μυρωδάτους λουκουμάδες!»