Πανελλήνιο Forum Διαλόγου με Θέμα: «Πρόληψη και Τέχνη: Η Τέχνη της Ζωής» στη Λάρισα στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2018

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ «ΟΡΦΕΑΣ», σας προσκαλεί στο Πανελλήνιο διήμερο Forum Διαλόγου που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας με τίτλο: «Πρόληψη και Τέχνη : Η Τέχνη της Ζωής». Το Forum θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31/05 και την Παρασκευή 01/06 2018, στη Λάρισα (αίθουσα εκδηλώσεων ξενοδοχείου DIVANI Palace, Παπαναστασίου 19).
Το πρόγραμμα του Forum περιλαμβάνει παρουσίαση του «Εργαστηρίου Ζωής», της καινοτόμου δομής του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας, που συνδυάζει μέσα από πρωτότυπες μεθόδους επικοινωνίας, διάφορες μορφές τέχνης και πολιτισμού, με τα σύγχρονα μηνύματα της Πρόληψης και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.
Στη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιασθούν οι εκπαιδευτικές μέθοδοι του Εργαστηρίου, με διαδραστικά και βιωματικά εργαστήρια, καθώς και ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από σημαντικούς ανθρώπους της Τέχνης και της Επιστήμης.
Η συμμετοχή στο Forum είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση στους συμμετέχοντες.
Απαραίτητη για τη συμμετοχή όσων ενδιαφέρονται είναι η σχετική δήλωση, την οποία μπορούν να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr@agglar.gr και να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους στην κ. Μαίρη Παπαδήμα, στο τηλ 2410533103 καθημερινά από 08.00- 16.00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Το Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ συμμετέχει στο Forum με την προφορική ανακοίνωση: «Όταν η πρόληψη συναντά τον εθελοντισμό στη θεατρική παράσταση «Γυναίκες, έννοιες, ρόλοι».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα: http://www.kplarisa.gr/nea/item/78-panelinio-foroum-dialogou-prolipsi-kai-texni