Παροχή ατομικής συμβουλευτικής διαδικτυακά σε μαθητές και μαθήτριες Γ’ Λυκείου, γονείς/κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς για τη διαχείριση του άγχους

Στις 11 Μαΐου 2020 επιστρέφουν στα σχολεία τους, πρώτα από όλους οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου, αλλά και οι εκπαιδευτικοί τους, μέσα σε μια νέα καθημερινότητα με συνεχείς αλλαγές, στρες και προκλήσεις, όπως είναι οι επερχόμενες εξετάσεις. Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ», θέλοντας να συμπαρασταθεί στη σχολική κοινότητα ξεκινά μια νέα διαδικτυακή δράση. Από τις 11 Μαΐου 2020 και σε όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων, θα παρέχεται διαδικτυακή υπηρεσία ατομικής συμβουλευτικής και υποστήριξης για θέματα διαχείρισης του άγχους σε μαθητές και μαθήτριες Γ΄ Λυκείου, σε γονείς/κηδεμόνες τους και σε εκπαιδευτικούς τους.

Η υπηρεσία θα έχει συγκεκριμένο «χώρο» και χρόνο διεξαγωγής, θα τηρεί το απόρρητο,  θα παρέχεται δωρεάν και θα έχει διάρκεια 50 λεπτά.  Η συνάντηση θα γίνεται με έναν από τους εξής τρόπους: τηλεφωνικά, με βιντεοκλήση/κλήση μέσω Facebook, και μέσω της πλατφόρμας Zoom. Οι ενδιαφερόμενοι, ανάλογα με τις δυνατότητες τους, θα επιλέγουν τον τρόπο που επιθυμούν. Η ανταπόκριση στα αιτήματα θα γίνεται με  σειρά προτεραιότητας. Για τους μαθητές και τις μαθήτριες κάτω των 18 χρονών απαιτείται γονική συναίνεση. Υπεύθυνη της δράσης είναι η κα.  Έφη Γεωργακοπούλου, ψυχολόγος. Για πληροφορίες ή για οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσετε, μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ είτε τηλεφωνικά (καθημερινά, πρωινές ώρες) στο 23410 75311, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail nireas@kpnireas.gr, στην ιστοσελίδα www.kpnireas.gr και στη σελίδα μας στο Facebook Νηρέας Κέντρο Πρόληψης με μήνυμα inbox.

Το Κέντρο Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» στέκεται δίπλα στη σχολική κοινότητα και εύχεται καλή επιστροφή, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους και όλες.

Για να κλείσετε ραντεβού πατήστε πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο: ΑΙΤΗΣΗ_ΑΤΟΜΙΚΗΣ_ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ